der er jo ikke plads til det hele på forsiden. Så her finder du de lidt ældre serier.

[2012 [2011 [2010]  [2009]  [2008]

   
Murens fald November 1989
Så blev det pludselig 20 siden at muren i Berlin fald. Den gang var jeg jo kun en knægt. Men det skulle bare opleves. Så hen til motorvejen og blaffet langs transitvejen. Det var helt fantastisk at opleve den glæde i alle menneskers ansigt. Hele West-Berlin var et stort fest.
Jeg havde nøjagtigt en Agfa film til min Rolleiflex SL35 M. Det virker i dag helt unaturligt at skulle begrænse sig ved sådan en hændelse til 37 billeder, når man nu tager flere hundrede billeder ved en ligegyldigt begivenhed.

 
Ishockey November 2009
Fototur til trainigsaften hos den lokale ishockeyklub Silkeborg Skøjteløberforening af 1896.
4. klubkonkurrence November 2009
Aflevering til årets sidste klubkonkurrence. Billedet med Zebraen blev jo ikke speciel godt modtaget ved anden klubkonkurrence, men jeg kan godt lide det pga. de mange detaljer, når man får det på papir. Det andet billede er nyt og taget ved Slåensø for nogle uger siden.
Løveparken Givskud September 2009
Tid til at kigge på dyr igen, Denne gang gik det til Løveparken i Givskud. Ud over en skideballe for at have vinduet åben under fotograferingen fik jeg også en par billeder med hjemme.
 
Lensbaby August 2009
Så fik jeg investeret i en Lensbaby Composer. Det er sjovt, men også svært, når man er vænt til autofokus og pludselig skal fokusere manuelt. Der var dejlig vejr, så der er en par billeder fra haven.
Beijing Juni 2009
Sommerferien førte os i år til Beijing. 9 dage fyldt med oplevelser og indtryk vi ikke kommer til at glemme så hurtigt. Se billeder fra den himmelske freds plads, den forbudte by, Sommerpaladset, den kinesiske mur og mange andre.
2. klubkonkurrence Maj 2009
2. klubkonkurrence i Focus Silkeborg. Denne gang kun sort/hvid billeder. Hvad passer der bedre end en zebra? Åh ja, og så fand jeg en gammel dør fra vores tur til Italien sidste år.
Jyllands Park Zoo April 2009
Foråret er lige rundt om hjørnet: tid til årets første besøg hos en zoologisk have. Denne gang in Haunstrup: Jyllands Park Zoo.
Fototur til slusen Marts 2009
Fototur med fotoklubben om aften. Jeg blev med nogle af de garvede hængende ved slusen og lejede lidt med lukkertid og zoom.
Orlando Februar/Marts 2009
På SAP konference i Orlando. Selv om det var arbejde, blev der tid til en dag i Walt Disney World, som kun lå få minutter fra hotellet.
1. klubkonkurrence Februar 2009
Tid til afleveringen af billeder til årets første klubkonkurrence. Jeg valgte et billede fra Grønlandsturen og et andet fra Italien: Isola Bella. Ida Refsgaard var dommer.
Koncerthuset Januar 2009
Vi var på besøg i Amager, og tog en smut forbi det nye koncerthus til 1.5 milliarder. Området er langt fra at være færdig og selvfølgelig(?) måtte man ikke komme ind. Men stort er det.
Siberian Husky Løb Januar 2009
Hvert år i Januar danner nordskoven i Silkeborg rammen til hundeslædeløb. Hvis der altså ligger sne. Ellers bliver løbet udført på vogn eller cykler.
[Home] [Photo Station Log in]