der er jo ikke plads til det hele på forsiden. Så her finder du de lidt ældre serier.

[2012 [2011 [2010]  [2009 [2008]

   
4. Klubkonkurrence November 2008
Årets sidste klubkonkurrence i Focus Silkeborg. Man kunne aflevere op til 3 billeder, også nogen som har været med i de tidligere konkurrencer. Jeg fik 9 point for begge billeder.
Grønland November 2008
Jeg var så utrolig heldig og fik foræret en rejse til Grønland fra Kisser til min 40års fødselsdag. Det var helt fantastiske oplevelser i Kangerlussuaq med Moskusokser, Rensdyr, en tur til Inlandsisen og til Russel gletcheren.
Efterår Oktober 2008
Kameraet blev luftet lidt ved Langsøen foran huset hvor man jeg kom tæt på 'sort sol' - men også kun tæt..., Det blev også til en 'svampetur' ved Almindsø.
3. Klubkonkurrence Oktober 2008
Denne gang deltog jeg med et billede fra Las Vegas, som kom på 19. plads og billedet fra Silkeborg Langsø, som jeg tog på vej til arbejde tidlig om morgenen. Billedet kom på 28. plads og dommerne syntes at den var lidt kedelig og at det havde hjulpet ved at tage mere af diset med i billedet.
Ålborg Zoo September 2008
Man kan ikke tage hjem fra Skagen uden et stop i Ålborg Zoologisk have, som er en af de bedste i Danmark. Det er dejlig, at man må tage hund med, som lynhurtig fanger dyrenes opmærksomhed. Tigeren havde dog allerede spist...
Skagen September 2008
Tid til at holde ferie i Skagen som så mange gange før. Den her gang var vi enige om, at det var hundens ferie. Selv om det var sidst i saisonen havde vi mange gode dage, som vi brugte til at gå ture på Nordstranden.

Silkeborg Longhorns August 2008
På fototur med fotoklubben. Vi skulle fotografere Silkeborgs American Football klub 'Langhorns' mens de øvede sig. Den størrste bekymring galdt fotoudstyret, da det øsregnede.

Holnis August  2008
Så var vi til 'store' familiefest i Holnis, lige efter den tyske grænse ved Glücksburg.Det blev til en par billeder af vandslottet og stranden.
Silkeborg Ildregatta August 2008
Billeder fra Silkeborgs Ildregatta 2008, som finder sted alle 3-4 år. Vi var på tur fra fotoklubben, men det tog en par aftener, før jeg havde styr på hvordan man fotograferer fyrværkeri, og hvor man står bedst.
Italien Juli 2008
Billeder fra  sommerferien i Italien. Vi var 4 dage i Milano og efterfølgende nogle dage i Luino ved Lagio Maggiofre, hvor min bror bor.
2. Klubkonkurrence Mai 2008
Det var første gang jeg deltog i Focus Silkeborgs klubkonkurrence, og jeg valgte de følgende to blleder, som ikke fik specielt gode placeringer.
[Home] [Photo Station Log in]